18 June 2013

hehehe...





13 June 2013

BUNGA






BUSANA ALMAWADDAH


BUSANA ALMAWADDAH


08 April 2011

U'r my only one....

Broken this fragile thing now
And I can't, I can't pick up the pieces
And I've thrown my words all around
But I can't, I can't give you a reason

I feel so broken up (so broken up)
And I give up (I give up)
I just want to tell you so you know

Here I go, scream my lungs out and try to get to you
You are my only one
I let go, but there's just no one that gets me like you
You are my only, my only one

Made my mistakes, let you down
And I can't, I can't hold on for too long
Ran my whole life in the ground
And I can't, I can't get up when you're gone

And something's breaking up (breaking up)
I feel like giving up (like giving up)
I won't walk out until you know

Here I go, scream my lungs out and try to get to you
You are my only one
I let go, but there's just no one that gets me like you
You are my only my only one

Here I go so dishonestly
Leave a note for you my only one
And I know you can see right through me
So let me go and you will find someone

Here I go, scream my lungs out and try to get to you
You are my only one
I let go, but there's just no one, no one like you
You are my only, my only one
My only one
My only one
My only one
You are my only, my only one






18 December 2010

edit foto contest

assalamuuaaaallaaiiiikkuummm.....
kikikikiki.....




nk join gak rase nyeee...
nk cuba nasebbb...
ni gambar mase kat perak low xcilap...


lpas uh aku edit laaa.....
pakai cs4 (ulang lagi skali)
cs4...

edit sndiri niehhh....
bkn copy pnya toww...

aku xpuas aty lg...
aku edit lg satu....jd macm ni...
tp low quality r skit...
hukhukhuk....

bor arhhh...penat dohh...




Kak Aisyaa....
Kech
Kamoo
Padinnorrr....


udah selsai...tata...samekom,,,,pehakhakhakhak....
:p

nk try contest ni pegi kat link bwh ni..:p
Qaseh Dalia Adelia

09 July 2010

Aku Kat PSMZA Skng...Xleh On9 mCm dlu2 Lg


ni Pic Last Aku Edit Mase Kat Umah Sblum G PSMZA

sob...sobb...sobbb....

13 June 2010

Jom Try Pkai Tulisan Terbalik

salam....
MySpace
seronok la rase hari ni...
gaji baru masyukkk...slpas 4 hari keje...(tolong mak je padahalll)
kikikiki...
tak mintak un duit padahal...tp mak dah bagi...takkan kn nk tolak tengah2 pokai ni...
hukhukhuk...
hmmmm....
sape nk try tulisan terbalik ni bole r,
ader tu nampak cun je...
ader tu nampak,nampak,nampak...xterkata hebat sangat...
http://www.emocutez.com
hukhukhuk...
hmm...cara dia macam ni...mudah sangat2...
xperlu wat terbalik monitor/laptop/mause/keyboard n pape jela...
hanya sengetkan kpala anda bile nak bace tulisan yang terbalik uh...
(bagi yg kurang mahir mmbace)
MySpace
hihihihi...low ader yg terasa kat sini sory la yea...
low xleh xpew,
aku pukol kpala aku sndirik...
nahhhh!!!
http://www.emocutez.com
dush...dushh...dush...
http://www.emocutez.com
ok dah habis dah...
ni contoh Flip text generator...
tempat Original text tuu...tulis je papew korang nk tulis...
dia auto preview...
eh lupe bagi link pulak...kikiki..
  • Ctrl + C ~>untuk Copy.
  • Ctrl + V ~>untuk Paste
¿¿uɐʞ ǝɾ ɥɐpnɯ˙˙˙ıpɐɾ ɥɐp uɐʞ˙˙˙ɐɐɐɐɥ
http://www.emocutez.comhttp://www.emocutez.comhttp://www.emocutez.com
haaa...jom menari same2...tanda seronok sangat...

12 June 2010

Nak Tahu Seberat Mane Blog / Website Anda


salammmmm....hmm...(dengan tiba2 nya)
MySpace
kebommmmm....
Dalam kita buat blog/website ni.kita kena amik tahu jugak pasal speed nii...
sebab dengan speed ni jugak kita bole menarik peminat untuk masok ke blog/website kita...
kalow blog/website kita BENGAP...
MySpace
myb,skali je orang akan masok blog kita, n teros INSAFFFFF...
BLACKLIST tros blog/website kita...

low ader la orang cakap macam ni...
agak2,kita bole buat ape?
"Bengap Giler Blog/Website Budak ni...TOBATTT Aku Xnk Masok Lagi..."
MySpace
low sorang xpew,takot ramai je...kikiki...

Ni alat untuk mengukur berapa besar ukuran (size) blog/website dan seberapa cepat loadingnya...
Untuk menggunakan alat dibawah ini kamu hanya perlu memasukkan URL blog yang ingin di cek....
Kemudian hasilnya akan terus keluar.Hasil yang ditampilkan yaitu : Size, Load Time dan Avarege Speed per KB. Yang perlu diperhatikan adalah "Size", karena "Load Time" dan "Avarege Speed per KB" hasilnya akan selalu berubah.saiz blog biase punya tidak melebihi 100 KB.
Blog anda bagaimana?(yang aku punya 140 KB lebih je,xda papew un)
MySpace

Untuk kurangkan saiz blog anda,anda pelulah mengurangkan/kecilkn gambar dalam post,buang jam,klendar dan macam2 lg la yg berkaitan..ngeh3..


result dia kuar bawah kotak tmpat check uh...
TENGOK BAIK2...
GELAP SIKIT,KIKIKIKI...sory....




































DomainEnter each address on a new line (Maximum 10 URL)


 


(eg. budak365.blogspot.com)

 
 




 



Powered by BUDAK365


08 June 2010

Private blog in Blogger


samekoommmmm.....
ni nk bagi tahu cara nk wat private blog..
err...mende ni myb ramai dah tahu,
tp xpew,bg yg blum tahu,
maeh bace niii...
nk bag tahu nii..hahahaha....
low dah buat private blog uhhh,
jangan lupe INVITE aku laa...
:p
jangan wat privat kat aq sorang dah r...
hahahaha....xlawak pom....
low nk wat private blog ni,mudah aje...
anda perlu ubah kat setting at permission menu je...
1~~>anda perlu log in blog...
2~~>masok kat Settings....
3~~>Click Permissions tab
makaa...
kuar la macam dalam gambar kat bawah ni..
Only people I choose je yg bole masok blog anda...
anda perlu msokkan email je,and invite..
ni email aku wanahmad47@gmail.com
so jangan lupa INVITE aku r,bg sspew yg wat privet blog..
yg ader account je boleh masok blog anda.
*
*
*
***
**
*

4~~>Click INVITE
5~~>ciap dh r...
mudah aje dong...